Corolle Calin Marguerite

Corolle Calin Marguerite
Corolle Een prachtige, winterse eerste speelpop, met een warm, blauw jurkje, mooie witte kousen en een schattig mutsje
€ 39,99

Corolle Calin Mael

Corolle Calin Mael
Corolle Babypop van 30 cm
€ 39,99

Corolle Calin Manon

Corolle Calin Manon
Corolle Babypop van 30 cm
€ 39,99

Götz Babypop Sleepy Aquini Jongen

Götz Babypop Sleepy Aquini Jongen
Götz Leuke, kleine babypop met sprekende blauwe ogen die toegaan bij het liggen - om aan te kleden
€ 29,99

Götz Babypop Sleepy Aquini Girl Popsicle

Götz Babypop Sleepy Aquini Girl Popsicle
Götz Veelzijdige, kleine babypop met sprekende blauwe ogen die toegaan bij het liggen en een prachtige ijsjespyjama
€ 39,99

Djeco Pomea Babypop Dahlia Purple

Djeco Pomea Babypop Dahlia Purple
Djeco Mooie, schattige babypop van 32 cm met lief gezichtje en een stijlvolle outfit aan om fijn mee te knuffelen en de leukste avonturen mee te beleven
€ 39,99
>
powered by myShop.com
Poppen; Er is niets waar een poppenouder zo blij van wordt als een eigen pop. Voor wie niet van een pop houdt is er altijd nog een poppenhuis, op een kleiner formaat maar net zo leuk.

Het poppenmerk Corolle heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedereen wel iets moois tussen zit. Is het kind bijvoorbeeld al op vroege leeftijd toe aan een eigen pop? Dan zijn er de eerste poppen, met een zacht lijfje en een makkelijker hanteerbaar formaat, wat ze al geschikt maakt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Dan zijn er de klassieke babypoppen, ook met een zacht lijfje en met een hoofdje en ledematen van vinyl. Daardoor zien de babypoppen van Corolle er zeer gedetailleerd en heel schattig uit.

Voor wie graag een pop heeft die ietsje meer kan, zijn er de badpoppen en interactieve poppen. De badpoppen van Corolle verschillen niet veel van de klassieke babypoppen, maar het zachte lijfje is gemaakt van materiaal wat goed tegen water kan en ook snel weer droogt. Zo kun je ze in bad doen of mee in bad nemen. De interactieve poppen bestaan uit poppen die net iets meer doen dan de gemiddelde pop. Zo zijn er de plaspoppen, maar ook een pop die kan slapen, een pop die de waterpokken heeft en zelfs een pop die echt geluid maakt.

Natuurlijk is het daar nog niet mee gedaan, want Corolle maakt ook babykleertjes en poppenaccessoires voor hun eigen poppen. Denk naast de kleding bijvoorbeeld aan een kinderwagen, buggy of poppendraagzak om de pop in te vervoeren. Er zijn ook setjes die inspelen op het rollenspel met de pop, zoals een fijne verzorgingsset. Als dat nog niet genoeg is, dan hebben we van andere merken ook nog prachtig, houten poppenaccessoires zoals een kast voor de poppenkleertjes en een poppenwagen van Van Dijk Toys of een schommelbedje van Pintoys of Angeltoys.

Voor wie een poppenhuis heeft en wilt bekleden met prachtige popjes en inrichtingen is er Maileg. Dit handgemaakte merk uit Denemarken levert hoge kwaliteit als het aankomt op design en oog voor detail. De welbekende poppenhuismuisjes in hun luciferdoosjes zijn er in alle vormen, maten en thema's. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze in het assortiment Maileg poppenhuismeubeltjes en overige accessoires. De meubels zijn prachtig vormgegeven en gemaakt van duurzame en vooral ook echte materialen. Denk bijvoorbeeld aan een lamp van echt ijzer die ook nog eens licht kan geven.