GeoSmart Solar Spinner

GeoSmart Solar Spinner
GeoSmart Waanzinnig creatief spelenen bouwen met magnetisme
€ 34,99

GeoSmart Geosphere

GeoSmart Geosphere
GeoSmart Waanzinnig creatief spelenen bouwen met magnetisme
€ 47,50
powered by myShop.com
Bouwen & constructie; Deze categorie is perfect voor kleine architecten. Het constructiespeelgoed is er in alle soorten en maten, voor alle leeftijden en in alle materialen. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden.

Voor de allerkleinsten is er het magnetische bouwspeelgoed SmartMax. Met dit speelgoed maakt het kind verbindingen tussen magnetische staafjes en bollen om zo gemakkelijk toffe bouwwerken te maken. Daarnaast zijn er ook speelsets waarbij de voor- en achterkant van een speelfiguur moeten worden verbonden met een magnetisch staafje. Deze sets zijn er in een uitvoering met boerderijdieren, safaridieren, dinosaurussen en auto's. Als ze toe zijn aan een volgende uitdaging, dan is er GeoSmart. Ook GeoSmart is magnetisch, maar de onderdelen zijn kleiner, hebben meer bevestigingspunten en er kan nauwkeuriger mee worden gebouwd.

Voor oudere kinderen die graag bouwen is er de klassieker Meccano. Deze uitgebreide bouwsets zet je in elkaar met echt gereedschap, door de onderdelen aan elkaar vast de schroeven.

De houten constructiesets van Smartivity zijn al net zo uitgebreid. Deze sets zijn heel leuk om te bouwen, maar daarmee is het nog niet gedaan met de pret. Met Smartivity bouw je aan iets wat je ook echt kunt gebruiken, zoals een flipperkast of een muziekmachine. Deze sets zijn ook nog eens toegespitst op leren met STEAM, dus zijn ze naast leuk ook nog eens heel leerzaam.